Leden ACOP zeggen nee

tegen 1e deelresultaat AVW

De 3 centrales AC, CMHF en CCOOP hebben donderdag 16 april het eerste deelresultaat van de arbeidsvoorwaarden getekend tijdens het Sector Overleg Defensie. De ACOP sector Defensie (ACOPDef), de MARVER, AFMP en FNV Overheid tekende niet, om tal van redenen.

Leden zeggen resoluut NEE

tegen 1e deelresultaat AVW

Dat is de uitkomst van de vorige week gehouden raadpleging van de MARVER- en AFMP-leden. Naast bezwaren op onderdelen van het deelresultaat, werd ook duidelijk dat de overgrote meerderheid van de leden onvoldoende vertrouwen heeft in een onderhandelingsproces met deelresultaten.

ABP houdt aanvulling in stand

na overleg met de bonden

Na overleg met de ambtenarenbonden heeft pensioenfonds ABP besloten de pensioenaanvulling vanwege een gekorte AOW-partnertoeslag volledig in stand te houden.

Leden ACOP zeggen nee
Leden zeggen resoluut NEE