Tot de voordelen van het MARVER-lidmaatschap behoort nu ook een uitzendcheck op verzekeringsgebied. Als MARVER-lid kun je bij De Financiële Dienstverleners gratis en vrijblijvend deskundig advies krijgen over de dekking die je huidige verzekeringen bieden als je tijdens een missie iets overkomt.

De Centrale Raad van Beroep heeft op maandag 18 juli uitspraak gedaan in de processen over het AOW-gat voor burgermedewerkers bij Defensie met wachtgeld. Volgens de Raad is er sprake van leeftijdsdiscriminatie.

Donderdag 26 mei kruisten de Marechausseevereniging en Defensie opnieuw de degens over de tegemoetkomingen voor huisvesting, voeding en reiskosten. Tijdens het proefproces draaide het om de vraag vanaf welk moment Defensie medewerkers alsnog een tegemoetkoming eigen huishouding moet uitbetalen.

voor MARVER-leden

is leeftijdsdiscriminatie'