Open brief aan PvdA:

Oók meer loon bij Defensie

De Marechausseevereniging en de AFMP hebben donderdag 23 april een open brief aan de PvdA gestuurd met de oproep om ook aandacht te vragen voor loonsverhoging van militairen. En dus niet alleen voor ambtenaren, leraren en politie.

Thuisfront: meer maatwerk nodig

Blijkt uit enquête

Defensie moet meer actief en individueel gericht nagaan welke zorg het thuisfront voor, tijdens en na de uitzending écht nodig heeft. Als het thuisfront daadwerkelijk een cruciale factor is, dan zal Defensie nadrukkelijker een proactieve en ondersteunende rol moeten vervullen. Dat is een belangrijke conclusie uit ons onderzoeksrapport Zonder thuisfront geen inzet.

Leden ACOP zeggen nee

tegen 1e deelresultaat AVW

De 3 centrales AC, CMHF en CCOOP hebben donderdag 16 april het eerste deelresultaat van de arbeidsvoorwaarden getekend tijdens het Sector Overleg Defensie. De ACOP sector Defensie (ACOPDef), de MARVER, AFMP en FNV Overheid tekende niet, om tal van redenen.

Open brief aan PvdA:
Oók meer loon bij Defensie