Coulanceregeling chroom-6

is een feit

(Ex-)medewerkers van defensie die ziek zijn geworden van het werken met de gifverf chroom-6 krijgen snel een vergoeding van maximaal 15.000 euro. Dat zijn de militaire vakbonden overeengekomen met minister Jeanine Hennis. Zodra de officiële stukken hierover beschikbaar zijn zullen wij deze hier ook publiceren.

AOW-gat onrechtvaardig

voor Defensie

Defensie maakt een verboden onderscheid op grond van leeftijd door de wachtgelduitkering te beëindigen bij het bereiken van de 65-jarige leeftijd, terwijl de pensioenleeftijd stapsgewijs wordt opgehoogd. Dat oordeelt de Rechtbank Overijssel

ABP-aanvulling ingetrokken?

MARVER voor u naar rechter

Voor de MARVER is het onacceptabel dat de ABP-compensatie van gepensioneerden met een gekorte partnertoeslag is komen te vervallen. Het gaat om bedragen die kunnen oplopen tot meer dan 500 euro per maand, terwijl leden zich niet hierop hebben kunnen voorbereiden. De MARVER treft dan ook voorbereidingen om naar de rechter stappen.

Coulanceregeling chroom-6
is een feit