De Marechausseevereniging steunt de acties van FNV Beveiliging voor minder werkdruk en betere arbeidsomstandigheden voor de particuliere beveiligers op Schiphol. Hun problemen zijn zeer vergelijkbaar met de problemen van de marechaussees op de luchthaven, aldus MARVER-voorzitter Ton de Zeeuw.

Op vrijdag 20 mei is in de Sociaal-Economische Raad opnieuw een stap gezet op weg naar verbetering van de huidige regelingen.

De MARVER heeft met verbazing kennis genomen van de nieuwe instructie van de CDS over de Defensie Conditie Proef (DCP). De instructie rammelt aan alle kanten. Zo lijkt het net alsof militairen boven de 60 jaar operationeel moeten doorwerken, terwijl dat niet zo is.

in Schiphol-acties

- de FNV blijft eraan bouwen

Defensie Conditieproef